Hjælp til børn med lavt selvværd

Terapi og rådgivning for børn og forældre

Mistrivsel blandt børn og unge har ofte en tæt sammenhæng med barnets opfattelse af sig selv. Lavt selvværd hos børn kan medføre store udfordringer og mistrivsel, og det kan være svært som forælder at navigere i og vide, hvad man skal gøre for at hjælpe.

Derfor tilbyder jeg som psykolog hjælp til børn med lavt selvværd, der er målrettet barnet såvel som dets forældre.

Lavt selvværd kommer til udtryk på mange måder

Symptomerne på lavt selvværd hos børn kan være mange, og når børn lider af lavt selvværd, kan det komme til udtryk på mange forskellige måder. Det kan udvise stor utilfredshed med sig selv, være særligt sensitiv i bestemte situationer, eller isolere sig fra sociale sammenhænge. Der kan være sammenhænge mellem lavt selvværd og skolevægring.

Uanset hvordan barnet reagerer på sit lave selvværd, så vil det altid være et tegn på mistrivsel, og der er derfor god grund til at opsøge professionel hjælp.

​Min hjælp til børn med lavt selvværd inkluderer både det enkelte barn og dets forældre. Foruden et terapeutisk forløb med barnet, tilbyder jeg altid rådgivning til forældre, som får håndgribelige værktøjer til, hvordan de selv kan hjælpe og støtte deres barn. Med min hjælp kan I således selv være med til at styrke jeres barns selvværd, så barnet igen kan komme til at trives.

Kontakt mig og opsøg hjælp til børn med lavt selvværd

Hvis I vil vide mere om min hjælp til børn med lavt selvværd, så kan I altid kontakte mig. Jeg fortæller gerne meget mere om, hvordan et behandlingsforløb kan se ud, og hvordan I som forældre kan forholde jer til situationen.

Jeg modtager henvendelser fra forældre mange steder i Nordsjælland, herunder Helsinge, Gilleleje og Gribskov.

Har du spørgsmål?

​Jeg er lydhør og lytter gerne til dig. Udfylde nedenstående kontaktformular og lad os tale om det der går dig på.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Telefon

21 75 79 22​

Firmanavn

BACH Psykologisk Rådgivning​