Terapi

Travlhed, bekymring og tristhed er ikke sygdomme, men helt grundlæggende vilkår. Men hvis disse vilkår bliver altoverskyggende og længerevarende kan de medføre stress, angst og depression.

Kognitiv samtale-terapi har gennem årene vist psykologer at være meget effektivt i behandlingen af stress, depression og angst.

Antagelsen bag kognitiv terapi er, at vores følelser og adfærd i høj grad bestemmes af, hvordan vi strukturerer verden ved hjælp af tænkning, antagelser, og evalueringer.

Den kognitive teori går således ud fra, at vi gennem vores erfaringer udstyres med et bestemt sæt personlige "briller", som vi ser verden igennem. Uanset problemernes størrelse kan det være gavnligt, at disse "briller" bliver efterset en gang imellem.

Terapi-samtalerne med mig som psykolog tager udgangspunkt i dig og din hverdag, ligesom de også tager udgangspunkt i konkrete, aktuelle tanker og måder at reagere på.

Jeg kan således i psykolog-samtalerne støtte dig med at ændre de negative tanker til konstruktive, positive tanker, handlemuligheder og følelser.

Som psykolog har jeg tavshedspligt - der videregives ikke oplysninger fra terapi-samtalerne, med mindre det på forhånd er aftalt.

Samtalernes struktur og indhold skal give mening for klienten. Det er mit ansvar som psykolog.​​

Har du spørgsmål?

​Jeg er lydhør og lytter gerne til dig. Udfylde nedenstående kontaktformular og lad os tale om det der går dig på.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Telefon

21 75 79 22​

Firmanavn

BACH Psykologisk Rådgivning​